• Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktijd

Petit Comité - 04 / Oct / 2021

How to wear - Rozenkwarts

How to wear - Rozenkwarts
Inspiratie

Rozenkwarts

De rozenkwarts edelsteen is een van de meest beminde stenen. Dit komt natuurlijk niet zo maar! De rozenkwarts is een van de edelstenen van de grote moeder. De edelsteen heeft dan ook een sterke connectie tussen het universum en de aarde. Liefde, dat is de essentie van de edelsteen. De (licht) roze uitstraling zorgt voor een overvloed aan liefde voor mensen. Veel personen dragen de rozenkwarts steen bij hun om hen te helpen bij het verwerken van een trauma of om wat extra aandacht aan zichzelf te schenken. Veel mensen voelen dat de edelsteen je een warm gevoel van binnen geeft.

De liefdevolle steen, rozenkwarts, werkt in op het hart chakra. Ben jij iemand die veel negatieve patronen of ongeluk heeft in het leven of in de liefde? De rozenkwarts edelsteen doorbreekt deze negatieve spiraal waar jij je in bevindt met haar sterke werking. De edelsteen helpt je om je open te stellen en liefde te ontvangen. Ook geeft het een boost om liefde te geven, nadat je ook veel liefde hebt ontvangen. 

 

How to wear?

De rozenkwarts edelsteen is een prachtige roze edelsteen. Omdat de steen over het algemeen een lichtroze uitstraling heeft, is deze makkelijk te combineren met lichtere kleden. Als we vanuit een spiritueel oogpunt kijken wordt de rozenkwarts vaak gedragen in een ketting. Dit omdat de edelsteen zich dichtbij het hart bevindt. Een rozenkwarts ketting die gemaakt is van goud past prachtig bij een lichte top. 

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

  • Onze 3 favoriete kerst sieraden: als cadeau voor jezelf of voor een ander
    09 / Dec / 2021

    Petit Comité - 04 / Oct / 2021

    Onze 3 favoriete kerst sieraden: als cadeau voor jezelf of voor een ander

  • How to wear - Rozenkwarts
    04 / Oct / 2021

    Petit Comité - 04 / Oct / 2021

    How to wear - Rozenkwarts

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »