• Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktijd

Petit Comité - 09 / Dec / 2021

Onze 3 favoriete kerst sieraden: als cadeau voor jezelf of voor een ander

Onze 3 favoriete kerst sieraden: als cadeau voor jezelf of voor een ander
Inspiratie

Een groot cadeau of lief gebaar? Een lange kersttafel of klein gezelschap? Over de top of lekker casual? We weten helaas nog niet hoe onze kerst dit jaar weer zal verlopen. Wat we bij Petit Comité wél kunnen adviseren, is genieten van wat er is en ieder moment extra bijzonder maken. Hoe wij dat het liefst doen? Door jouw kerst(cadeau) een klassiek en tijdloos tintje te geven met onze favoriete kerst sieraden en gifts.

Dit zijn onze 3 favoriete kerst sieraden

Of jij deze kerst nu volledig uitpakt, lekker thuisblijft of kiest voor de gulden middenweg van casual chique; klassieke kerst sieraden zijn in alle gevallen de kers op de taart. Dus, wordt het een cadeau voor jezelf of voor een ander? Wij hebben onze 3 favorieten in ieder geval voor je op een rij gezet.

Traditionele kerstkleuren
Waar bijna iedere kerstboom tegenwoordig wel in een andere kleur, stijl of ander thema wordt versierd, blijven groen en rood toch echt de traditionele kerstkleuren. Met bijzondere edelstenen als Smaragd (groen) of Robijn (rood) kun je dit heel subtiel doortrekken in je kerst sieraden. Of het échte kerst sieraden zijn? Nee hoor! Edelstenen en geboortestenen hebben het hele jaar door een mooie, diepe betekenis.
(!) Geef je deze gekleurde kerst sieraden graag cadeau? Kijk dan ook goed naar de betekenissen van al onze edel- en geboortestenen. Zo zorg je voor een echt persoonlijk cadeau.

Statement oorbellen als kerst oorbellen
Statement oorbellen zeggen het eigenlijk al; ze zijn aanwezig, maar wel op een hele stijlvolle manier. Waarom ze in ons rijtje favoriete kerst sieraden staan? Omdat deze oorbellen eigenlijk al genoeg zijn voor een feestelijke outfit. Zo hoef je dus niet verplicht op zoek naar een nieuw jurkje, omdat je met onze chique oorhangers gewoon weer volledig in het nieuw bent. Wij noemen het deze maand gewoon kerst oorbellen, goed? Zo stijlvol kan een statement zijn.

Mix and match
Mix and match sieraden zijn eigenlijk geen ‘trend' meer te noemen; deze combinatie van verschillende sieraden past met recht binnen de tijdloze collecties. Het fijne aan deze sieraden is dat je ze, zoals de naam al doet vermoeden, eindeloos kunt combineren en dus met wat extra items ook goed kunt uitpakken voor de feestdagen. Een extra tip! Onze mix and match collectie is ideaal als cadeau, omdat je dus eigenlijk geen verkeerde keuze kunt maken.

Kerst sieraden als cadeau?

Sieraden zijn ontzettend persoonlijke kerstcadeaus en dus heel leuk, maar tegelijkertijd ook lastig om te geven. Het zou zonde zijn als de geluksvogel niet helemaal blij is met jouw met zorg uitgekozen gift. Mogen we je daarom een paar tips meegeven?

  • Zoek eerst uit of ze gouden of zilveren sieraden draagt. Sommige vrouwen mixen het stijlvol, maar anderen hebben echt hun ‘eigen’ kleur.
  • Spiek wat voor sieraden ze nu draagt. Zijn het minimalistische sieraden, vintage of juist wat grover? Zo weet je al binnen welke stijl of collectie je het beste kunt zoeken
  • Ga je voor een ring? Dan is de ringmaat heel belangrijk. Hier kun je goed achterkomen met een bestaande ring of door de ringmaat zelf op te meten met een handig meetinstrument van de juwelier.

Good luck, stay safe and happy holidays!

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

  • Onze 3 favoriete kerst sieraden: als cadeau voor jezelf of voor een ander
    09 / Dec / 2021

    Petit Comité - 09 / Dec / 2021

    Onze 3 favoriete kerst sieraden: als cadeau voor jezelf of voor een ander

  • How to wear - Rozenkwarts
    04 / Oct / 2021

    Petit Comité - 09 / Dec / 2021

    How to wear - Rozenkwarts

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »