• Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktijd

Petit Comité - 14 / Apr / 2022

Moederdag sieraden | Moederdag cadeautips van Petit Comité

Van een klein gebaar tot bijzondere Moederdag sieraden met betekenis: wij geven je de favoriete Moederdag cadeautips van Petit Comité.

Moederdag sieraden | Moederdag cadeautips van Petit Comité
Blogs

De mooiste Moederdag sieraden: Moederdag cadeautips met betekenis

We wachten even. Ja? Reminder in je agenda gezet? Heel goed! Zondag 8 mei is het weer Moederdag en daar kun je van vinden wat je wil, maar jij weet net zo goed als wij dat je je moeder of de (kersverse) moeder van jullie kleine dolgelukkig maakt als je er wél aan denkt. Van een klein gebaar tot bijzondere Moederdag sieraden met persoonlijke betekenis: wij geven je onze favoriete Moederdag cadeautips.

Bij Moederdag cadeautips gaat het om het gebaar

Het is niet voor niets een cliché, want met Moederdag en iedere andere commerciële feestdag geldt dat het gaat om het gebaar. Mogen wij je gelijk de belangrijkste tip meegeven? Zelfs moeders die van tevoren hard roepen dat ze er geen waarde aan hechten, doen stiekem een vreugdedansje als je hen toch verrast. Bij Petit Comité dragen we maar al te graag bij aan dat kleine of grote gebaar en dus hebben we onze tips voor Moederdag sieraden aangepast aan ieders budget. Hier komen onze drie favorieten!

Druppel oorbellen: Moederdag sieraden met betekenis

Binnen onze edelstenen collectie zijn de Druppel oorbellen een echte favoriet: special edition oorhangers met een klassiek en tijdloos design. De hangers zijn gemaakt van 14K gold plated goud met de keuze uit verschillende kleuren edelstenen. Wat deze Moederdag sieraden extra bijzonder maakt? Iedere geboortemaand heeft een eigen edelsteen en zo geef jij je moeder een cadeau met een bijzondere betekenis: haar eigen geboortesteen of de geboortesteen van iemand die haar dierbaar is. Denk aan de geboortemaand van haar moeder, je vader, van jezelf of een kleinkind. En zo geef je veel meer dan een paar unieke oorbellen.

Liv: natuursteen oorbellen voor een unieke twist

Waar onze collectie voor een groot deel uit minimalistische sieraden bestaat, maken we met de Liv oorbellen een unieke uitzondering. Speciaal voor de stijlvolle moeders voegen we deze items met natuursteen toe aan het lijstje Moederdag sieraden. Deze oorhangers komen uit de Coco collectie; een collectie die staat voor tijdloze designs, natuurlijke edelstenen en echt zilver met een vergulde laag goud. Een collectie met een unieke twist!

Met keuze uit verschillende edelstenen, is er vast een kleur die bij jouw moeder past. Twijfel je? Dan helpen we je graag!

 

Geef geluk, positiviteit en zelfvertrouwen cadeau met een Klaver armband

Voor alle moeders die willen stralen met een chic en klassiek design, ontwikkelden we de Edelstenen Klaver collectie. Waarom juist de armband tussen onze Moederdag sieraden staat? Omdat het eigenlijk bij iedere stijlvolle vrouw past, je het accessoire iedere dag kunt dragen én er eindeloos mee kunt combineren. Deze armband is voor ons hét voorbeeld van een klein gebaar met een groots effect. Wat dat effect is? Elke dag een beetje positiviteit en vrolijkheid om je pols. Een veel mooier cadeau kun je niet geven, toch?

Drie extra tips voor jouw Moederdag sieraden

Commercieel of niet: op Moederdag doe je je moeder hoe dan ook een waanzinnig groot plezier als je aan haar denkt. Natuurlijk kan dat al met een mooie bos bloemen of ander lief gebaar, maar we hopen je geïnspireerd te hebben in Moederdag sieraden met een persoonlijke betekenis. Een onvergetelijk gebaar! Als afsluiter geven we je drie extra tips mee.

  1. Zijn er naast je eigen moeder ook andere moeders die een mooi cadeau voor Moederdag verdienen? Denk aan de eerste Moederdag van je partner.
  2. Wist je dat je in onze webshop een chique cadeauverpakking voor jouw moederdagcadeau kunt toevoegen? Dat maakt het helemaal af!

  3. Een écht persoonlijke betekenis en waardevolle boodschap toevoegen aan jouw Moederdag sieraden? Op onze blog-pagina gaan we in op de verschillende edelstenen en hun betekenis, waardoor je precies weet wat je jouw moeder precies cadeau doet. Tip! Schrijf die boodschap voor haar op een lief kaartje.

Great women raise great women. Alvast een hele fijne Moederdag!

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

  • Moederdag sieraden | Moederdag cadeautips van Petit Comité
    14 / Apr / 2022

    Petit Comité - 14 / Apr / 2022

    Moederdag sieraden | Moederdag cadeautips van Petit Comité

  • Alles over 925 sterling zilver
    15 / Mar / 2022

    Petit Comité - 14 / Apr / 2022

    Alles over 925 sterling zilver

  • Origineel valentijnscadeau voor haar
    30 / Jan / 2022

    Petit Comité - 14 / Apr / 2022

    Origineel valentijnscadeau voor haar

  • Geboortesteen December Blauw Topaas
    01 / Dec / 2020

    Petit Comité - 14 / Apr / 2022

    Geboortesteen December Blauw Topaas

  • Geboortesteen November Citrien
    01 / Nov / 2020

    Petit Comité - 14 / Apr / 2022

    Geboortesteen November Citrien

  • Geboortesteen Oktober Rozenkwarts
    01 / Oct / 2020

    Petit Comité - 14 / Apr / 2022

    Geboortesteen Oktober Rozenkwarts

  • Geboortesteen September Saffier
    01 / Sep / 2020

    Petit Comité - 14 / Apr / 2022

    Geboortesteen September Saffier

  • Geboortesteen Augustus Peridoot
    01 / Aug / 2020

    Petit Comité - 14 / Apr / 2022

    Geboortesteen Augustus Peridoot

  • Geboortesteen Juli Robijn
    01 / Jul / 2020

    Petit Comité - 14 / Apr / 2022

    Geboortesteen Juli Robijn

  • Geboortesteen Juni Maansteen
    01 / Jun / 2020

    Petit Comité - 14 / Apr / 2022

    Geboortesteen Juni Maansteen

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »