• Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktijd

Geboortestenen Collectie

Elk sieraad van deze collectie staat symbool voor een maand van het jaar. Kies jouw geboortemaand en ontdek het verhaal achter de geboortestenen!

Geboortestenen Collectie
  • Vintage

    Collectie

  • Geboortesteen

    Collectie

  • Edelstenen

    Collectie

Petit Comite

De voorliefde voor sieraden van Petit Comite bestaat al erg lang! Al eeuwen lang wordt door de hele wereld sieraden gedragen om onszelf mooier en zelfverzekerder te laten zijn. Vanuit de oudheid kiezen mensen hun sieraden uit op basis van hun persoonlijkheid. Al mens willen wij onze persoonlijkheid uitstralen met sieraden, en dit is nog steeds zo. Bij Petit Comite begrijpen we dit heel goed. Vanuit deze gedachte willen wij bijdrage leveren aan vrouwen zich te helpen om er mooi en zelfverzekerd uit te zien. Door onze klassieke- en tijdloze designs gecombineerd met een toevoeging van speelse sieraden kan elke vrouw zich vinden in ons collectie van sieraden. 

In de collectie van Petit Comite vind je een grote collectie sieraden met edelstenen voor dames, waaronder oorbellen, kettingen en armbanden. Onze collecties zijn ontworpen voor dames die houden van een klassiek en tijdloos design. In al onze collecties staat (betaalbare) klasse centraal. Een klassiek- en tijdloos design gaat volgens ons gepaard met uitstekende kwaliteit. Onze sieraden worden gemaakt van 925 Sterling Silver en 18 karaats Gold Plated. Ook onze edelstenen worden behandeld en bewerken door gecertificeerde collega's, waardoor jij altijd de beste kwaliteit mag verwachten.     

Oorbellen
Houd jij ook zo van trendy statement oorbellen of ben jij juist op zoek naar minimalistische oorbellen? Bij Petit Comité vind jij altijd hippe earcandy. Mix and match eindeloos met de verschillende charms aan jouw oorringen. Ben jij juist een zilver persoon of ben jij weg van gold plated sieraden? Nog niet genoeg inspiratie gevonden, bekijk dan eens onze social kanalen. 

Kettingen
Naast het assortiment oorbellen vind je bij Petit Comité ruim de keus voor kettingen. Ben jij op zoek naar kettingen gemaakt van echte edelstenen? Shop dan bijvoorbeeld de rozenkwarts ketting. De handgemaakte sieraden met edelstenen zorgen er voor dat jij jouw eigen spirituele sieraden bij je draagt. Of ga jij liever voor de prachtige combinatie van de geboortestenen? Eindeloos combineren met de geboortesteen ketting van Petit Comité met de verschillende lengtes en hanger. Ga jij voor de geboortesteen oktober, de geboortesteen november of toch een andere geboortesteen?

Armbanden
De armbanden van Petit Comité zijn gericht ontworpen op het klassieke- en tijdloze design, waardoor de armbanden een wearable zijn voor elke gelegenheid. Onze klassieke armbanden kunnen gedragen worden bij een jurk voor een speciale gelegenheid, maar passen ook perfect bij een casual outfit. Combineer de armbanden met een paar oorbellen of kettingen uit onze collectie.

Geboortestenen  
De voorliefde voor geboortestenen bij Petit Comité bestaat al heel lang. De prachtige schoonheid van de verschillende edelstenen in combinatie met de spirituele krachten van de geboortestenen zorgen voor een schitterende uitstraling van de sieraden. Een klassiek- en tijdloos design heeft centraal gestaan tijdens het ontwerpen van de geboortesteen kettingen en geboortesteen oorbellen. De sieraden zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen met een klassieke stijl. In de collectie van Petit Comité vind je twaalf geboortestenen. Elke geboortesteen heeft een bepaalde betekenis en staat centraal voor één maand van het jaar. De betekenis van de geboortesteen staat ook weer in contact met je sterrenbeeld. Deze collectie is perfect voor moeders die willen stralen met deze prachtige mama ketting of mama oorbellen, want hierdoor kunnen moeders altijd hun geliefde(n) bij hun dragen. Combineer de prachtige geboortestenen van de kettingen met de geboortestenen van de oorbellen met elkaar. 

Cadeautip
Ben jij op zoek naar een uniek cadeau voor een vriendin, vrouw of dochter? Wil jij diegene blij maken met een geweldig cadeau, omdat ze jarig is, altijd voor je klaar staat of een jubileum? Een cadeau verzinnen voor iemand blijft altijd lastig. Met een geboortestenen ketting van Petit Comité zit jij altijd goed. Met de geboortestenen, die elke maand van het jaar vertegenwoordigen, heb jij een persoonlijk cadeau. Bestel bij jouw sieraden een cadeauverpakking naar keuze. Heb jij hulp nodig met het maken van de juiste keuze? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »